Grip-Plast Kft.

Szolgáltatásaink

Szolgáltatásainkkal az ügyfeleink teljes körű kiszolgálására törekszünk, ezért az általunk képviselt termékeink értékesítésén felül, vállaljuk, fröccsöntött termékekhez egyedileg kialakított, valamint lehetőség szerint, több termékhez átalakítható vagy univerzális megfogók készítését is. Az általunk gyártott megfogókat beüzemelve, gyakran (a robot típusától függően) programírással együtt adjuk át. Sokszor nem csak a termék eltávolítása a feladat, hanem a hozzá kapcsolódó egyéb műveletek, utómunkák megtervezése és kivitelezése is. Elsősorban igyekszünk ilyenkor az általunk forgalmazott termékeket felhasználni, hogy ez által is megismertethessük azokat ügyfeleinkkel. Néhány, az általunk gyártott, automatizálásokról készített videó anyagokat megtekinthetik a referenciánk menüpont alatt.

Fontos, hogy az új termék tervezésénél már a megfogóra is gondoljunk, mert gyakran a szerszám kialakítása is függhet ettől, például egy összetettebb be- vagy áthelyezéses feladat megoldásánál. De akár egyszerűbb esetekben is, amikor a leggyakoribb akadály a megfogásban egy felirat rossz elhelyezése az álló-szerszámfélen, ami akár meg is hiúsíthatja a termék egyszerű, ellenőrzött vákuumos megfogását, amit aztán egy lényegesen drágább, és bonyolultabb kialakítással tudunk csak kiváltani.

A gyártás-technológia rohamos fejlődése mellett elengedhetetlen a felhasználók szakmai továbbképzése, amit részünkről az általunk forgalmazott termékek-berendezések használatával kapcsolatos oktatással -egyéni vagy csoportos (max. 6 fő) formában- próbálunk biztosítani. Ide tartozik a GIMATIC megfogó-rendszer bemutatása és használat, WEMO és Wittmann típusú robotok programozásának oktatása.

Reméljük szolgáltatásainkkal tovább növelhetjük meglévő és leendő partnereink elégedettségét.

 

Megfogók gyártása
Vállaljuk, fröccsöntött termékekhez egyedileg kialakított, valamint lehetőség szerint, több termékhez átalakítható vagy univerzális megfogók készítését. Az általunk gyártott megfogókat beüzemelve, gyakran (a robot típusától függően) programírással együtt adjuk át.
Automatizálási rendszerek tervezése-kivitelezése
Sokszor nem csak a termék eltávolítása a feladat, hanem a hozzá kapcsolódó egyéb műveletek, utómunkák megtervezése és kivitelezése is. Elsősorban igyekszünk ilyenkor az általunk forgalmazott termékeket felhasználni, hogy ez által is megismertethessük azokat ügyfeleinkkel. Néhány, az általunk gyártott, automatizálásokról készített videó anyagokat megtekinthetik a referenciánk menüpont alatt.
Egyéni és csoportos Oktatás
A gyártás-technológia rohamos fejlődése mellett elengedhetetlen a felhasználók szakmai továbbképzése, amit részünkről az általunk forgalmazott termékek-berendezések használatával kapcsolatos oktatással -egyéni vagy csoportos (max. 6 fő) formában- próbálunk biztosítani. Ide tartozik a GIMATIC megfogó-rendszer bemutatása és használat, WEMO és Wittmann típusú robotok programozásának oktatása.
Beüzemelés / Programozás
Az általunk gyártott megfogókat beüzemelve, gyakran (a robot típusától függően) programírással együtt adjuk át.
© Grip-Plast Kft. Cím: 8000 Székesfehérvár, Zsurló utca 4. Tel./Fax.: +36 22 399 009 Mobil: +36 30 209 3773 Térkép